4 Ročno Poslikane Umetniške Slike, ki jih Šoli Učitelji - st sebastian Peter Paul Rubens Flamski - Oljna slika na Platnu

€171.93

Dobavljivost: Na zalogi

n963

I. Garancije

Zadovoljstvo Zagotovljeno 100% !Ročno poslikane umetnost je po Meri Izdelana, oljna slika na platnu z otipljiva najboljših potez, ki jih Toperfect talentiranih slikarjev ali šoli učitelji.Bomo fotografiranje poslal, in trdo delati, dokler ste zadovoljni.

II.Materiali

Toperfect Skupina uporablja visoko kakovostnih materialov, vključno z bombažno platno, ki lanu in bombaža, ki oljne barve z blagovnimi znamkami Maries in Winsor Newton, ki je v Evropski standard EN71-3, Royal UKAS, in Ameriški standard ASTM D. To zagotavlja elegantno umetniške rezultate in sto let za zbiranje.Nekaj podjetja storijo, kot je ta, ampak Toperfect ne!

III.Raztezanje / Kadriranje:

Želite sliko pripravljen, da visi?Le kupiti raztezanje ali slikovne storitve na https://toperfect.Nasadomovina.si ali je ročno oljno sliko, se bo zapakirano varno v cevi.

IV.Zakaj Toperfect?

Toperfect Skupina je dobavitelj Starbucks in Wal-Mart, kot tudi veliko znanih galerij v ZDA in EU.S pomočjo naše sodobne umetnosti projekta "Petje Paleta ORG", Toperfect Skupina je edino podjetje, ki sodeluje z akademski učitelji in profesorji v šolah in nacionalne likovne umetnosti univerze.Preberite več o https://toperfect.Nasadomovina.si ali nas kontaktirate za vsa vprašanja, prosim.

Kdo Barve za Vas?

V. Odpoved / Vračila In Reklamacije

Originalne slike je znan sliko z velik umetnik, vrednotijo milijonov do milijarde dolarjev.Našega meri izdelan razmnoževanje je zbirateljske, bomo pošljete fotografijo, ki ste pred odpremo in naših slikarjev bo težko delo, dokler ste zadovoljni.Če želite preklicati vaše naročilo, prosimo, MORA o tem obvestiti nas v 24 ur, nato pa vam bomo vrnili denar.Ko je mimo čas, ne bo stroškov dela, je prišlo, in nadomestilo za 100%.Kot, da primeri naše ročno izdelane slike, ki jih šoli učitelji, prosimo, preverite https://toperfect.Nasadomovina.si

VI.Opomba

1 palec = 2.54 cm.Sprejeti po meri velikosti, max 118 X 787 cm (300 cm x 2000).

Želite več slik?

Izberite med 3000 umetniških del z veliko slikarjev na https://toperfect.Nasadomovina.si

Oznake:Pincel Paul Rubens, Flamenco Krilo ženske, Peter Paul Rubens, Uradni Paul Rubens, Mučenik, Peter Paul Rubens Risbe, Obleko Flamenco, Torto Pokrivalo Pes Poroko, 3d Cvet, Photoshop.

Poreklo CN(Izvora)
Material Perilo
Vrsta Oljnih Slik
Obrazec Enotni
Podporne Baze Platno
Okvir No
Medij Olje
Blagovna Znamka ENGLANT
Tehnika Ročno Poslikane

Napišite recenzijo!

4 Ročno Poslikane Umetniške Slike, ki jih Šoli Učitelji - st sebastian Peter Paul Rubens Flamski - Oljna slika na Platnu

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki