Tablični primeru za Samsung Galaxy Tab Je 9,7" funda Folio usnje Auto Smart Spanja zbudi Stojalo kartico trdno kožo za taba SM-T550/T555

€2.92

Dobavljivost: Na zalogi

n3998

Ruski prijatelji, prosimo, bodite pozorni : Prosimo, da izpolnite sprejemnik"s polno ime (vključno z 3 dele vsaj)v vrstnem redu,v nasprotnem primeru pacle ne bo mimo customes svoje države.

Opozorilo prosimo, da : 1.Slika se uporablja le za prikaz podrobnosti izdelka model ustreza naslovu. 2.Barva notranji lupini je naključno,v splošnih pogojih lupine je črno bel ali prozoren ,vam bo najboljša izbira.prosim, ne skrbi!

Čas dostave Opomba : 1.Če vaše potrditve čas se bliža in vi še vedno ne prikaže palce ,prosimo, obrnite na nas.Bomo podaljša čas dostave. 2.Če v 60 dneh, pozneje pa še vedno ne prikaže pacle ,prosimo, obrnite na nas, da bi to rešili.Mi vam bo dala polno nadomestilo ali poslali novega. 3.Nobenega spora prosim : Prosimo, ne veljajo spor v roku 60 dni.verjamem, da je vse, kar je mogoče rešiti s komunikacijo ..Naj"s ohraniti dober poslovni odnos!Hvala vam za vašo podporo in razumevanje ,želim vam srečno nakupovanje !

Oznake:Ohišje Samsung T550, Alcatel Stekla, K07, Pokrovček Samsung Tablični Računalnik, Ohišje Samsung Tab, Kritje Za Tablični Računalnik, V Primeru Samsung Galaxy Tab, Pokrovček Za Samsung Tablični Računalnik, Primeru šapa, Ohišje Za Samsung Tab.

Značilnosti Auto Sleep/Wake Up,Stand,varstvo primeru
Združljiv Blagovne Znamke Za Samsung
Dolžina 9.55inch
Širina 6.57inch
Številka Modela za Galaxy Tab JE 9,7 (SM-T550/T555)
Barve črna,modra,Rose zlata,Mint Zelena
Vzorec Tipa Trdna
Slog Priložnostne
Blagovna Znamka zair
Funkcija TEŽKO
Vrsta Zaščitni Lupini/Kože
Material PU usnje,Trdo lupino,
Uporaba Prenosnega Računalnika Velikosti 9.7"
Paket Da,
Model Združljivost za Galaxy Tab JE 9,7 (SM-T550/T555)

Napišite recenzijo!

Tablični primeru za Samsung Galaxy Tab Je 9,7" funda Folio usnje Auto Smart Spanja zbudi Stojalo kartico trdno kožo za taba SM-T550/T555

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki