10pcs Ustvarjalne Valoviti Papir Posnetek Nastavite Zlato Srčkan Zaznamek Posnetek Barvni Papir Posnetek Pisarniški Material Sponke za Papir Smešno Urad Darilo

€1.96

Dobavljivost: Na zalogi

n1404

Ime: Oblika Sponke Za Papir / Zaznamek

Material: kovinska prevleka

Pakiranje: 10pcs/OPP vrečko

OBVESTILO:

Naši Izdelki:

Uporabljamo prave fotografije pokazati naše izdelke, kar vidite, kaj boste dobili.Velikost napake, +- 3cm, to je normalno.Svetlobne učinke barva razlika je normalno.

Naše Storitve:

Lahko klepetate z nami za vsa vprašanja preko TradeManager, vam bomo odgovorili vam pravi način, Če ne bomo spletnih, vas prosimo, e-mail us, bomo dobili nazaj, če vam v roku 24 ur .

Plačilo:

Sprejemamo Depozitni, Kreditne kartice, Visa, Master, TT in Denar bookers .Če boste morali plačati nas tudi na druge načine, vljudno prosim, da nas kontaktirate po e-pošti ali spletu TradeManager.Pred plačilom, prosimo, še enkrat preverite vaše informacije za dostavo: naslov, ime, poštna številka, telefonske številke itd.

Vrne Izraz :

V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.

V primeru, da ste prejeli napačen element, Predmete, ki mora biti vrnjeno v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.

V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.

Oznake:Baby Kovinski Majica, Sr2ez, Origami Razglednica, Označite Knjige Kovin, Moški Slim Watch, Zaznamek Magnet, 50mm Posnetek, Srčkan Vladar, Ufilcala Zaznamek živali, Retro Umetnosti Zaznamek.

Blagovna Znamka LZN
Design risanka
Količina pakiranja 10
Material Kovine
Specifikacije Različne sloge in velikosti, podrobnosti si lahko ogledate

Napišite recenzijo!

10pcs Ustvarjalne Valoviti Papir Posnetek Nastavite Zlato Srčkan Zaznamek Posnetek Barvni Papir Posnetek Pisarniški Material Sponke za Papir Smešno Urad Darilo

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki